Arhiva novosti

1. lipnja 2016. bili smo na 1. PharmIT! - (R)evolucija informacijskih tehnologija u farmaciji održanom u Hypo centru, Zagreb

 

1. listopada 2015. bili smo na Hospital Days, najvećoj regionalnoj poslovno-tehnološkoj konferenciji koja okuplja vodeće stručnjake s područja zdravstva, IT-a, farmacije i zdravstvenog osiguranja.

 

2. - 4. srpnja 2015. bili smo u Motovunu, program: http://www.361events.org/moto2015

 

28. - 29. svibnja 2015. bili smo u na Medicinskom fakultetu u Rijeci na simpoziju Healthy Ageing 

 

24. travnja 2015. bili smo u Šibeniku na Petom jadranskom i Četvrtom hrvatskom kongresu farmakoekonomike i istraživanja ishoda liječenja.

Orientation day - pozivamo nove polaznike da dođu u utorak, 3. veljače 2015. godine u 17 sati, ŠNZ Andrija Štampar.

22.05.2014.

 

STEPHEN B. YOUNG ODRŽAO PREDAVANJE LMHS POLAZNICIMA 

 

Stephen B. Young, bivši prodekan pravnog fakulteta Sveučilišta Harvard i dekan Pravnog sveučilišta Hamlin, na poziv profesora Oreškovića održao je u četvrtak 22. svibnja 2014. na Školi narodnog zdravlja „Andrija Štampar“ predavanje povodom izdavanja svoje nove knjige „Moralni kapitalizam II – načela društveno odgovornog poslovanja za 21. stoljeće“.

 

Korupcija je glavni problem – Young govori zašto treba spriječiti umrežavanje 'loših kapitalista' s korumpiranom vlašću: “Moralno poslovanje preduvjet je da bi kompanija izašla iz krize“.Neposredno prije dolaska u Hrvatsku prošli tjedan Stephen Young je bio u audijenciji kod Pape Franje i u dugom razgovoru izvan protokola raspravljao o mogućim rješenjima krize globalnog kapitalizma.

 

„Kada sam 2006. godine bio u Hrvatskoj, bio sam oduševljen zemljom koja je zračila optimizmom; bili ste na pragu ulaska u EU, za razliku od danas kada osjećam depresiju i zabrinutost.“  Istaknuo je problem Rijeke koja je mogla modernizacijom željeznica postati glavna luka za jugoistočnu Europu. Young je naveo i primjer rješavanja problema korupcije u Singapuru, koji se danas nalazi na visokom drugom mjestu globalne konkurentnosti.